AVTOMATIZACIJA KABINE


Produkti - Unimar

Rešitev UNIMAR je modularna platforma namenjena različnim tipom ladij, od potniških, trajektov, servisnih ladji do super jaht itd. za zagotavljanje udobja, pametnega upravljanja in učinkovite rabe energije.

Osrednja naloga je upravljanje sistema ogrevanja, prezračevanja, klimatizacije, razsvetljave, zaves itd. Zaradi svoje razširljivosti je rešitev mogoče nadgraditi z dodatnimi funkcionalnostmi, prilagojenimi specifičnim potrebam in številnim raznolikim zasnovam posameznih projektov.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Kontakt

CELOVIT PAKET PRODUKTOV

UNIMAR vsebuje integrirane modularne produkte za upravljanje HVAC ter osvetlitve in drugih sistemov v pametnih kabinah.

Prihranek Energije
Prihranek Energije

Občutno zmanjša porabo energije. Popolna avtomatizacija kabine je rešitev, ki jo predstavlja naš paket izdelkov UNIMAR.

Coral gen 2

Odkrijte moč udobja z našim novim uporabniškim panelom, Coral gen 2! Intuitiven nadzor temperature v kabini je zasnovan za izboljšanje izkušnje gostov, saj omogoča enostavno upravljanje različnih funkcij kar s prsti.

UNIapp nadzorna aplikacija
UNIapp nadzorna aplikacija

UNIapp nadzorna aplikacija nudi možnost oddaljenega nadzora, upravljanja in optimizacije delovanja HVAC ter osvetlitve in drugih sistemov v notranjosti pametnih kabin.

Rešitev na ključ

Rešitev UNIMAR je namenjena namestitvi v potniško kabino. Sestavljena je iz integriranih modularnih elektronskih naprav in programske opreme na različnih nivojih.

VEČJA ENERGETSKA UČINKOVITOST

NIŽJI STROŠKI

HITREJŠA NAMESTITEV

INOVATIVNOST

VEČJE UDOBJE IN PRIJAZNEJŠA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Upravljalcem omogoča inovativnejši način upravljanja, boljše delovanje ter večjo energetsko učinkovitost in posledično znižanje stroškov obratovanja. V času izgradnje se tudi pohitri namestitev. Gostom zagotavlja večje udobje in prijaznejšo uporabniško izkušnjo, osnovano na lokacijskih informacijah, ki jih bo nudil ta sistem.
UNIMAR

UNIMAR na svetovnem trgu nima konkurenčne rešitve. Ta zaradi svojih dovršenih in enovitih lastnosti predstavlja bistveno izboljšanje in prednost v primerjavi s konkurenco.

Rešitev Smart Cabin Solution za upravljanje (ladijskih) kabin se trži pod imenom UNIMAR. Produkt je bil razvit v okviru projekta "Razvoj pametne rešitve za upravljanje ladijskih kabin" – Smart Cabin Solution, ki je bil sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Kako vam lahko pomagamo

tukaj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh