UNIMAR

Home Unimar

REŠITEV ZA UPRAVLJANJE PAMETNIH KABIN

UNIMAR rešitev za pametne kabine je inovativen sistem za upravljanje ogrevanja, prezračevaja in klimatizacije (HVAC) ter osvetlitve in drugih sistemov v pametnih kabinah potniških ladij, luksuznih jaht, trajektov, servisnih ladij, naftnih ploščadi. UNIMAR na svetovnem trgu nima konkurenčne rešitve. Zaradi svojih dovršenih in enovitih lastnosti namreč rešitev predstavlja bistveno izboljšanje in prednost v primerjavi s konkurenco. 

CELOVIT PAKET PRODUKTOV

UNIMAR vsebuje integrirane modularne produkte za upravljanje HVAC ter osvetlitve in drugih sistemov v pametnih kabinah.

UNIcab krmilnik
UNIcab krmilnik

UNIcab krmilnik opravlja funkcijo glavne krmilne enote.  Je prilagodljiv, prosto programabilen in kompatibilen z večino kabinskih FCU enot.

Coral Gen2
Coral Gen2

Coral Gen2 temperaturni uporabniški panel omogoča gostu nastavljanje temperature v kabini. Intuitiven nadzor temperature v kabini s samo 3 gumbi ter z oznakami in zvočnimi signali za slepe in slabovidne.


UNIapp nadzorna aplikacija
UNIapp nadzorna aplikacija

UNIapp nadzorna aplikacija nudi možnost oddaljenega nadzora, upravljanja in optimizacije delovanja HVAC ter osvetlitve in drugih sistemov v pametnih kabinah.

Rešitev na ključ

Rešitev UNIMAR je namenjena namestitvi v potniško kabino. Sestavljena je iz integriranih modularnih elektronskih naprav in programske opreme na različnih nivojih.

VEČJA ENERGETSKA UČINKOVITOST

NIŽJI STROŠKI

HITREJŠA NAMESTITEV

INOVATIVNOST

VEČJE UDOBJE IN PRIJAZNEJŠA UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Upravljalcem omogoča inovativnejši način upravljanja, boljše delovanje ter večjo energetsko učinkovitost in posledično znižanje stroškov obratovanja. V času izgradnje se tudi pohitri namestitev. Gostom zagotavlja večje udobje in prijaznejšo uporabniško izkušnjo, osnovano na lokacijskih informacijah, ki jih bo nudil ta sistem.
UNIMAR

UNIMAR na svetovnem trgu nima konkurenčne rešitve. Ta zaradi svojih dovršenih in enovitih lastnosti predstavlja bistveno izboljšanje in prednost v primerjavi s konkurenco.

ZAKAJ UNIMAR
SPECIALIZIRANOST
SPECIALIZIRANOST

Razvit za zahtevne izvedbe aplikacij na potniških ladjah.


NADGRADLJIVOST
NADGRADLJIVOST

Odprtost za bodoče nadgradnje.

ENOVITOST
ENOVITOST

 Enovita rešitev za različne zahteve.

TRAJNOSTNOST
TRAJNOSTNOST

Okolju prijazen izdelek, optimizirana poraba energije pri proizvodnji, podaljšana življenjska doba, možnost recikliranja.

Različne izvedbe aplikacij HVAC ter osvetlitve in drugih sistemov v pametnih kabinah narekujejo uporabo zelo različnih rešitev upravljanja. UNIMAR z eno specializirano in nadgradljivo rešitvijo naslavlja vrsto netipičnih izvedb aplikacij z enovitim sistemom in pristopom.

Nazaj na vrh Nazaj na vrh