O podjetju

O podjetju - parallax1

Podjetje z 20-letno tradicijo

Podjetje Datapan je bilo ustanovljeno leta 2004. Že od samega začetka je na trgu ponujalo inovativne rešitve in inteligentne produkte, povezane z avtomatizacijo sistemov prezračevanja ter z razvojem inovativnih sistemov za sledenje gozdarskim lesnim sortimentom. Kljub velikemu uspehu se je dejavnost informatike in elektronike za namene gozdarstva kasneje odcepila in prenesla na drugo podjetje, saj se je podjetje odločilo razvijati svoj potencial v dejavnosti avtomatizacije v navtiki, katera je kmalu postala paradni konj podjetja.

Podjetje se je nenehno razvijalo in vlagalo v razvoj lastnih celovitih rešitev, inovativnih storitev, inteligentnih produktov, kot tudi v svoje zaposlene, njihovo usposabljanje, osebno rast in zadovoljstvo. Vsa ta prizadevanja so podjetje pripeljala med vodilna podjetja, ki se danes ukvarjajo z avtomatizacijo HVAC sistemov različnih namestitev, in sicer predvsem v navtiki.

Podjetje Datapan se lahko pohvali tudi kot aktiven promotor zelene oziroma modre tehnologije, saj se vključuje v številne evropske naravovarstvene projekte, ki so predvideni za izpeljavo v naslednjih letih.

Skozi leta je podjetje pridobivalo vse bolj zahtevne projekte, krog zadovoljnih strank se je neprestano večal in tako si je podjetje utrjevalo svoj položaj na svetovnem trgu.

POSLANSTVO
POSLANSTVO

Osnovno poslanstvo podjetja Datapan je zagotavljanje udobja in najboljše izkušnje pametnega upravljanja sistemov ogrevanja, prezračevanja, klimatizacije (HVAC), razsvetljave itd. na področju navtike in najrazličnejših stavb.

VIZIJA
VIZIJA

V prihodnje želi podjetje še naprej zagotavljati celovite rešitve, inovativne storitve in tehnološko dovršene inteligentne produkte, ki ustvarjajo visoko dodano vrednost in zmanjšujejo stroške rabe energije.

Ekipa
O podjetju - ekipa parallax

OMOGOČAMO IZVEDBE ZAHTEVNIH IN VEČJIH PROJEKTOV

Ekipo Datapan sestavljajo izkušeni strokovnjaki iz različnih področij, ki se nenehno usposabljajo in skrbijo za stalen razvoj vseh rešitev, storitev in produktov v podjetju. In nenazadnje celotna marketinška ekipa, ki deluje kot povezovalec na ključnih trgih in tržnih segmentih podjetja, ter kupci. Skupaj oblikujejo sanjsko ekipo, kjer prihaja do izraza raznolikost talentov, kreativnost, ekipno sodelovanje in empatija drug do drugega.

VODSTVO
VODSTVO

Kristjan Rijavec, direktor in soustanovitelj mednarodno uspešnega podjetja Datapan d.o.o. v Solkanu, je svojo podjetniško pot začel graditi znotraj Primorskega tehnološkega parka.

Danes se lahko podjetje pohvali z visoko izobraženim kadrom, ki razvija inovativne produkte in učinkovito uporablja lastne napredne tehnologije ter rešitve uveljavljenih proizvajalcev.

RAZVOJNA EKIPA
RAZVOJNA EKIPA

Za razvoj tehnološko dovršenih inteligentnih produktov je zadolžena visoko motivirana razvojna ekipa. V samem procesu razvoja skupina inženirjev tesno sodeluje s strokovnjaki iz širšega področja kot tudi s strankami, da skupaj zagotovijo produktom uspešen sprejem na trgu in zadovoljstvo.

TEHNIČNA EKIPA
TEHNIČNA EKIPA

Aplikativni razvijalci programske opreme in nadzornih sistemov (CNS), izdelovalci različne strojne opreme in nenazadnje tehniki, ki skrbijo za zagon in vzdrževanje sistemov ter produktov na terenu po celotnem svetu, poskušajo razumeti potrebe in želje strank. Njihov cilj je, da jih nato tudi udejanjijo.

Filozofija in skupne vrednote
  • Profesionalen odnos do strank
  • Profesionalen odnos do dela
  • Skrb za zaposlene in njihovo zadovoljstvo
  • Strokovnost
  • Inovativnost
  • Odzivnost
  • Prilagodljivost
  • Zmerna rast podjetja
O podjetju - filozofija
PRISOTNOST NA TRGIH
O podjetju - world map

Kako vam lahko pomagamo

tukaj
Nazaj na vrh Nazaj na vrh